Download Contoh Soalan PTD A Dan B

Tarikh peperiksaan online PTD semakin dekat , khabarnya jumlah calon yang bakal menduduki exam online pada 03 nov  ini menjangkaui lebih dari 70,000 calon peperiksaan PTD . Bukan mudah untuk bersaing dengan jumlah pesaing yang ramai, sudah tentu calon harus berusaha membuat persediaan rapi dengan baik sekali.

Ramai pengunjung yang menghantar email kepada saya agar disediakan contoh-contoh soalan ptd untuk dijadikan rujukan , dorongan ini telah menyuntik semangat saya untuk terus berusaha membantu calon exam PTD mendapatkan contoh soalan ujian untuk pegawai tadbir diplomatik.


Berdasarkan pemerhatian dan perkongsiaan selama beberapa tahun membantu calon exam PTD , inilah beberapa komponen utama membantu kejayaan calon ptd lulus peperiksaan . Semoga perkongsiaan contoh soalan pengetahuan am pegawai tadbir dan diplomatik dan contoh soalan ujian online pegawai tadbir diplomatik m41 dapat bantu meningkatkan iltizam dan dorongan untuk terus maju dan berjaya.


Buku panduan peperiksaan PEGAWAI TADBIR DAN DIPLOMATIK M41 akan dibuka pada 31  OKT 2017.  Hanya daftar untuk terima makluman dan bonus pembelian juga akan diberikan.

Download soalan ptd 2011 – 2013  

http://eepurl.com/c5Z0oj 

Daftar email untuk terima Soalan PTD.


ptd pic

 

Berita baik bagi calon PTD 03 NOV 2017 ,buku rujukan lengkap exam PTD m41 telah  pun dihasilkan dengan jayanya. Contoh Soalan dan jawapan seksyen A & B yang terpilih khas untuk panduan rujukan calon . Ini bukan soalan bocor atau sebenar tetapi contoh soalan .


Jualan Ebook Rujukan PTD (Pdf) dibuka pada:31 Okt 2017


Dapatkan Pakej Rujukan  PTD M41: Ke Laman Web Jualan Rujukan PTD

Sila daftar email anda dibawah untuk mendapatkan tips peperiksaan PTD secara percuma dan juga sebagai notis peringatan apabila jualan rujukan Peperiksaan PTD M41 dibuka.

Speak Your Mind

*

%d bloggers like this: