Download Contoh Soalan PTD A Dan B

Tarikh peperiksaan online PTD semakin dekat ,khabarnya jumlah calon yang bakal menduduki exam online pada  23 nov  ini menjangkaui lebih dari 7ok . Bukan mudah untuk bersaing dengan jumlah pesaing yang ramai, sudah tentu calon harus berusaha membuat persediaan rapi dengan baik sekali.

Ramai pengunjung yang menghantar email kepada saya agar disediakan contoh-contoh soalan ptd untuk membantu meraka mengulangkaji,malangnya saya bukanlah calon PTD  seperti anda,namun ia bukanlah beerti saya tidak dapat berusaha sedikit mencari soalan ptd peperiksaan untuk membantu calon. Setelah beberapa jam mencari ,saya telah menjumpai beberapa contoh soalan peperiksaan pegawai tadbir dan diplomatik m41 dari tahun 2010 – 2013. Tidak banyak soalan yang dijumpai tetapi harapan ialah ingin membantu calon sebaik yang boleh.

Contoh Soalan bahagian seksyen A & B

Download soalan ptd 2011 – 2013 http://eepurl.com/cgypMT < Daftar email untuk terima Soalan PTD.

ptd pic

 

Berita baik bagi calon PTD 23 NOV 2016 ,rujukan lengkap exam PTD m41 telah  pun dihasilkan dengan jayanya. Contoh Soalan dan jawapan seksyen A & B yang terpilih khas untuk panduan rujukan calon . Ini bukan soalan bocor atau sebenar tetapi contoh soalan .

Jualan Ebook Rujukan PTD (Pdf) dibuka pada: 12 Nov 2016

Dapatkan Pakej Rujukan  PTD M41: Ke Laman Web Jualan Rujukan PTD

Sila daftar email anda dibawah untuk mendapatkan tips peperiksaan PTD secara percuma dan juga sebagai notis peringatan apabila jualan rujukan Peperiksaan PTD M41 dibuka.

Pegawai Tadbir Dan Diplomatik M41
DAFTAR SEGERA !

Terima hebahan maklumat PERCUMA tarikh,pengumuman,contoh soalan  dan panduan menduduki Peperiksaan Pegawai Tadbir Dan Diplomatik M41. Hanya isi nama dan email untuk melanggan email dari kami untuk menerima Update terkini exam Pegawai Tadbir Dan Diplomatik M41.

Terima Link Download Percuma Format Peperiksaan PTD M41 2010 & 2013 Selepas Pendaftaran Disahkan.

Terima kasih kerana melanggan email. Sila buka peti inbox dan spam email anda untuk mengesahkan langganan PERCUMA ini.

Speak Your Mind

*

%d bloggers like this: