Contoh Soalan Peperiksaan Penolong Pegawai Teknologi Maklumat

Rujukan Peperiksaan Penolong Pegawai Teknologi Maklumat F29

Selang beberapa hari lagi ,satu peperiksaan Penolong  Pegawai Teknologi Maklumat akan diadakan pada 08 Mac 2014 ini,post ini adalah susulan bagi mempromosikan rujukan terbaik daripada tim infokerjaya ….

Mungkin ramai yang mengetahui bahawa  tidak ramai calon yang lulus ujian ini pada musim yang lalu,meraka yang lulus hampir kebanyakan antara meraka yang mengambil tips rujukan dari panduan link diatas.

Saya sudahpun meletakkan contoh soalan penolong pegawai teknologi maklumat f29 di post sebelum ini disini  .  Sekian dari saya semoga meraka yang bakal menduduki exam nanti akan lulus dengan cemerlang dibantu oleh rujukan terbaik .

[DISCLAIMER ] Pihak servismenulis.com tiada kaitan dengan pihak Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA). Apa yang servismenulis.com sediakan adalah bantuan persediaan calon untuk menduduki peperiksaan. Soalan yang disediakan bukan SOALAN BOCOR jauh sekali soalan sebenar peperiksaan. Ianya lebih kepada contoh soalan untuk memudahkan persediaan calon dilengkapi bersama nota-nota persediaan.

Comments

  1. azizah wahab says:

    mohon share ke email saya

  2. baharom bin hj daud says:

    cara buat bayaran bagaimana yer

  3. saya mahu mendapatkan buku rujukan tersebut

Speak Your Mind

*

%d bloggers like this: