Contoh Soalan Exam Penolong Pegawai Tadbir N29

Anda dijemput untuk menduduki peperiksaan online Bagi Pen Pegawai Tadbir N29. Saya pasti anda yang pertama mencari Contoh Soalan Peperiksaan Penolong Pegawai Tadbir N29  ini. Usah risau , saya pasti dapat bantu anda. Tarikh peperiksaan Penolong Pegawai Tadbir N29 telah ditetapkan pada 05 Disember 2016 (Isnin).

Beli Buku Rujukan Peperiksaan PPT Disini: http://jvsecurepay.com/affiliates/ppt/81

n29

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mengikut tarikh ini ,anda ada masa lebih kurang seminggu untuk buat persiapan untuk hadapi exam ini dan buat masa ini tiada sebarang informasi telah dikeluarkan untuk  exam Penolong Pegawai Tadbir N29 dapat diperolehi dimana-mana tempat buat masa ini. Tiada rujukan khas telah dikeluarkan untuknya pada masa kini oleh mana-mana pihak.

Tapi apa yang pasti , format peperiksaan adalah berbentuk seperti berikut ,

Tarikh Exam  : 5 December 2016
Seksyen A : Pengetahuan AM (40 Minit)
Seksyen B : Daya Menyelesaikan Masalah (45 Minit)

Bagi anda yang  perlukan contoh soalan peperiksaan penolong pegawai tadbir n29, saya syorkan daftarlah email langganan dibawah . Saya seorang pengumpul contoh soalan peperiksaan dan setiap  kali ada exam ada sahaja bank soalan peperiksaan  SPA yang ingin saya kongsikan kepada meraka yang berdaftar dengan langganan saya.

Saya Nak Join List Exam PEN PEG TADBIR N29

 

Join List Exam Penolong Pegawai Tadbir N29
Daftar Dan Terima Info Penolong Pegawai Tadbir N29

Terima hebahan maklumat PERCUMA tarikh,pengumuman,contoh soalan  dan panduan menduduki Peperiksaan Penolong Pegawai Tadbir N29. Hanya isi nama dan email untuk melanggan email dari kami dan terima Update terkini exam Penolong Pegawai Tadbir N29.

Terima kasih kerana melanggan email. Sila buka peti inbox email anda untuk mengesahkan langganan PERCUMA ini.

Speak Your Mind

*

%d bloggers like this: